Bezpečnost potravin
17. 7. 2013

SZPI při kontrole zjistila značné překročení maximálního limitu reziduí látek benzalkonium chlorid a DDAC, a to o několik řádů.


13. 7. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 12. 7. 2013.


11. 7. 2013

SZPI při kontrole zjistila obsah arašídů v sušence, která ve složení na obale výrobku neměla arašídy uvedeny.


11. 7. 2013

SZPI při kontrole zjistila překročení nejvyššího přípustného množství barviva ponceau 4R v lízátku „Z lásky“.


11. 7. 2013

SZPI při svých kontrolách zjistila překročení maximálního limitu pro obsah aflatoxinů a pro aflatoxin B1 v rýži Natural a v rýži Basmati natural.


9. 7. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 9. 7. 2013.


28. 6. 2013

SZPI zjistila při kontrole pistácií (balení 200 g) překročení maximálního limitu pro obsah aflatoxinů.


25. 6. 2013

SZPI zjistila při kontrole doplňků stravy, obsahujících extrakty z grapefruitových jadérek, překročení maximálního limitu reziduí látky benzalkonium chloridu.


16. 5. 2013

SZPI zjistila v doplňku stravy API ROCKED nebezpečnou látku 1,3 – dimethylamylamin (DMAA).


15. 5. 2013

SZPI zjistila v doplňku stravy NOX PUMP nebezpečnou látku 1,3 – dimethylamylamin (DMAA).


30. 4. 2013

SZPI zjistila při kontrole sušených fíků šestinásobné překročení limitů pro obsah aflatoxinů.


19. 4. 2013

SZPI při kontrole zjistila překročení maximálních limitů pro benzo(a)pyren a celkové množství polyaromatických uhlovodíků v konzervovaných uzených šprotech v oleji.


1 20 21 22 23 24 52