Bezpečnost potravin
30. 4. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 30.4.2009.


29. 4. 2009

Na žádost Evropské komise má EFSA do 7.5.2009 vydat stanovisko k přítomnosti nikotinu ve volně rostoucích houbách.


29. 4. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28.4.2009.


29. 4. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28.4.2009.


29. 4. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 28.4.2009.


29. 4. 2009

Zpráva FVO z mise do Egypta.


29. 4. 2009

Vliv přídavku tritordea a netradičních materiálů jarního ječmene s bezpluchým zrnem na kvalitu těstovin – výzkumná práce VŠCHT Praha.


29. 4. 2009

Původ chřipkového viru, který vyvolal onemocnění lidí v Mexiku, se dosud nepodařilo objasnit.


29. 4. 2009

Šetření v Dánsku prokázalo, že z vybraného vzorku chovatelů prasat bylo pouze 2,8 % osob pozitivních na MRSA, což je v porovnání s jinými zeměmi velmi málo.


28. 4. 2009

Belgický Úřad pro bezpečnost potravin zveřejnil obavy z možného překročení tolerovatelného množství olova (TDI = 3,6 μg/kg tělesné hmotnosti) a niklu (TDI = 5 μg/kg) při vypití tří a více šálků kávy.


28. 4. 2009

Sdělení EK k akvakultuře, které má podpořit růst a konkurenceschopnost tohoto odvětví.


28. 4. 2009

Italská inspirace pro české školy a firmy.


1 997 998 999 1 000 1 001 1 804