Bezpečnost potravin
15. 5. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 15.5. 2009.


15. 5. 2009

Článek zpravodajského serveru iDNES z 14.5.2009.


15. 5. 2009

Bylo vydáno rozhodnutí schvalující uvádění na trh „Ice Structuring Protein“, vitaminu K2 z Bacillus subtilis, lykopenu a lykopenového oleorezinu.


14. 5. 2009

Stanovisko EFSA–BIOHAZ k použití bakteriofágů v nebo na potravinách živočišného původu.


14. 5. 2009

Aktuální článek zpravodajského serveru iDNES.


14. 5. 2009

Zpráva informačního serveru iDNES z 13.5.2009.


14. 5. 2009

Podle výsledků analýzy BfR se jeví jako nepravděpodobné, že by byl možný přenos MRSA z hospodářských zvířat na člověka konzumací syrového masa nebo mléka.  


14. 5. 2009

O zásadách správné praxe ve vztahu ke kontaminaci krmiv.


14. 5. 2009

První výrobek na bázi osteopontinu uvedla na trh firma Arla Foods International.


14. 5. 2009

EFSA uveřejnil výsledky z monitorování akrylamidu v EU v roce 2007. Hodnoty byly porovnány s hodnotami z let 2003–2006.


13. 5. 2009

Sborník prezentací z 5. IWC, která se uskutečnila ve dnech 7.–9. září 2008 v Paříži.


13. 5. 2009

Železo má mj. význam pro růst a vývoj dětí, imunitu, výkonnost, termoregulaci. Je vysvětlen princip absorpce a metabolismu, uvedeny projevy nadbytku a nedostatku železa a diskutují se preventivní a terapeutické aspekty suplementace.


1 991 992 993 994 995 1 804