Bezpečnost potravin
2. 7. 2009

Podle experimentálních výsledků byla stanovena matematická závislost aw na obsahu NaCl, dusitanové soli a vody. Při vývoji nových receptur tak lze rychleji předpovědět aw hotového výrobku.


2. 7. 2009

Prostorově úspornější a datově obsažnější kódování výrobků má být zaváděno od r. 2010 do r. 2014.


1. 7. 2009

Priority CIAA pro období červenec–prosinec 2009.


1. 7. 2009

Informační brožury a evropský portál k problematice nutričního značení založeného na doporučeném denním množství (GDA).


1. 7. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 30.6.2009.


1. 7. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 30.6.2009.


1. 7. 2009

Příčiny poklesu obsahu uhličitanu vápenatého v nizozemských půdách, jeho důsledky a možnosti nápravy.


1. 7. 2009

Každý rok je v Německu registrováno  100 000 až 200 000 onemocnění z potravin.


1. 7. 2009

Úřad EFSA zpochybnil podklady předložené firmou Natural Push-Up týkající se účinku chmelového extraktu a látky 8-PN.


1. 7. 2009

Přehled akcí s tématikou zemědělství, potravinářství a souvisejících oborů.


1. 7. 2009

EU zrušila zákaz prodeje křivých okurek, na prodejní pulty se vrací 26 druhů ohnutých produktů.


30. 6. 2009

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku ES.


1 966 967 968 969 970 1 804