Bezpečnost potravin
31. 8. 2009

Výsledky studie QLIF.


28. 8. 2009

Dne 27.8.2009 získalo značku Klasa dalších 19 výrobků.


28. 8. 2009

Chróm je důležitý pro zprostředkování účinku inzulinu v buňce. Suplementace chloridem nebo síranem chromitým má příznivý účinek u diabetiků a pacientů odkázaných na parenterální výživu.


28. 8. 2009

V den zahájení konference VITAMINS, NUTRITION, DIAGNOSTICS 2009 dne 31.8. 2009 se koná tisková konference.


28. 8. 2009

36. ročník mezinárodní výstavy proběhne 27.8. – 1.9. 2009 na Výstavišti České Budějovice a.s..


27. 8. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 27.8.2009.


27. 8. 2009

Druhý “EU Veterinary Week” proběhne v týdnu 28.9.–4.10.2009. Zahájí ho konference v Bruselu 28.9.2009.


27. 8. 2009

Analýzy v Hessensku zjistily, že 20 % výrobků označených jako sýrové bylo vyrobeno s použitím analogu sýra.


27. 8. 2009

Podle kanadské dotazníkové studie je riziko nadváhy a obezity u osob s nízkým příjmem sacharidů 65 %, zatímco u osob s vysokým příjmem sacharidů jen 51 %.


27. 8. 2009

Výzkumníci z university v Newcastle zkoumali vlivy různých metod zpracování na nejdůležitější nutriční složky v karotce.


26. 8. 2009

Pôdohospodárske odborné vzdelávanie, školní závody, celostátní síť pro venkov, ekologické zemědělství ve výuce a na farmě, zkvalitnění výuky v environmentální oblasti, „horké prázdniny“, 120 let od založení řemeslnické školy v Litomyšli, jarní květinová Flora, Kapky poznání, Memoriál Heraldika, tradiční mezinárodní dostihy v Bratislavě


26. 8. 2009

Program na podporu celoživotního učení, koncepce poradenského systému MZe, význam krajských informačních středisek pro zemědělství a venkov, obnoviteľné zdroje energie a on-line vzdelávanie, význam agrobiotechnologií, celostátní soutěž zemědělských škol v Benešově, Den vody, Deň pola v Hornej Stredy, Podhory 2009, učební obor krejčí


1 948 949 950 951 952 1 804