Bezpečnost potravin
18. 1. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 3. týdnu 2010: 11.–17.1.2010 (v češtině).


18. 1. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 15.1.2010.


18. 1. 2010

Tvrzení pro výrobek Catalgine® o snižování četnosti návalů u žen v menopauze se neprokázalo.


15. 1. 2010

Rady pro spotřebitele. Publikace MZe – Informačního centra bezpečnosti potravin.


15. 1. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 14.1.2010.


15. 1. 2010

Informační zpravodaj Společného výzkumného centra (JRC) Evropské komise.


15. 1. 2010

Vědecké fórum pro CRLs se uskuteční ve dnech 9.–10.2.2010 v Geelu (Belgie). Účast na akci je zdarma.


15. 1. 2010

Uskuteční se ve dnech 25.–26.3.2010 v Bruselu.


15. 1. 2010

Od 1.1.2010 vstupuje v platnost dokument zaměřený na metody analýzy reziduí pesticidů v potravinách a krmivech v EU.


15. 1. 2010

EFSA vyzývá k dodání podkladů týkajících se především vosků. Poté přijde na řadu posuzování emulgátorů, stabilizátorů, želírovacích prostředků, konzervantů a antioxidantů.


15. 1. 2010

Při použití nové přesnější metody pro zjišťování potřebného energetického příjmu se britské doporučené hodnoty 2000 kcal pro ženy a 2500 kcal pro muže ukazují jako podhodnocené o 16 %.


14. 1. 2010

Průběžně aktualizovaný přehled o zasedání jednotlivých výborů Komise pro Codex Alimentarius.


1 910 911 912 913 914 1 804