Bezpečnost potravin
11. 8. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 11.8.2010.


11. 8. 2010

Otevřené evropské vědecké fórum, na kterém se diskutovaly otázky kvality potravin.Turín (Itálie), červenec 2010.


11. 8. 2010

Varování spotřebitelů před konzumací této řasy. Doporučuje se zvolit jiný typ řas.


10. 8. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 10.8.2010.


10. 8. 2010

Správné skladování, omezení růstu nežádoucích plísní.


10. 8. 2010

Evropská komise přijala nařízení o zápisu do CHZO dne 4. srpna 2010.


9. 8. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 9.8.2010.


9. 8. 2010

Druhý plán boje proti TSE. Sdělení Komise Evropskému parlamentu a Radě ze dne 16.7.2010. V češtině.


9. 8. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 9.8.2010.


9. 8. 2010

Publikace MZe. Praha, červenec 2010.


9. 8. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 31. týdnu 2010: 2.–8.8.2010 (v češtině).


9. 8. 2010

Základní druhy, senzorické vlastnosti, bezpečné uchovávání.


1 849 850 851 852 853 1 803