Bezpečnost potravin
10. 9. 2010

Studie publikované v r. 2010 se zaměřují na účinky DHA a EPA z ryb u kardiaků, na působení proti stárnutí, proti rakovině tlustého střeva a na podporu kognitivních funkcí.


9. 9. 2010

Tisková zpráva MZe ze dne 8.9.2010.


9. 9. 2010

Čtvrtletník zaměřený na bezpečnost potravin vychází od roku 2010.


9. 9. 2010

Stanovisko EFSA. Při použití kurkuminu ve formě laků existuje riziko z nadměrného příjmu hliníku.


9. 9. 2010

Volně přístupná databáze.


9. 9. 2010

Přehled legislativy EU.


9. 9. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 8.9.2010.


9. 9. 2010

Aktuální zpráva SZÚ k problematice Bisfenolu A v materiálech a předmětech určených pro styk s potravinami.


9. 9. 2010

V institutu Maxe Rubnera byl zjištěn poměrně vysoký obsah 3-MCPD v uzených tepelně neopracovaných a dovářených a zauzovaných výrobcích.


8. 9. 2010

I zemědělci mohou dramaticky onemocnět chronickým botulismem díky přenosu infekce z  nemocných zvířat.


8. 9. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 8.9.2010.


8. 9. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 6.9.2010.


1 839 840 841 842 843 1 803