Bezpečnost potravin
21. 12. 2011

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


21. 12. 2011

Ministerstvo zdravotnictví informuje veřejnost o nebezpečných výrobcích.


21. 12. 2011

Publikace Státní rostlinolékařské správy.


20. 12. 2011

Požadavky na kvalitu, označování výrobků, vlastnosti kečupů.


20. 12. 2011

Tato příručka obsahuje stručný přehled práv spotřebitele v souvislosti s nakupováním na internetu.


20. 12. 2011

Tisková zpráva SZPI ze dne 20.12. 2011.


19. 12. 2011

XXXVIII. Seminář o jakosti potravin proběhne 1. 3. 2012 v aule Mendelovy univerzity v Brně.


19. 12. 2011

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 50. týdnu 2011: 12.12.–18.12. 2011 (v češtině).


19. 12. 2011

List Potravinářské komory ČR.


16. 12. 2011

Nová publikace České technologické platformy vydaná Sdružením českých spotřebitelů, o.s..


16. 12. 2011

Nová publikace České technologické platformy vydaná Sdružením českých spotřebitelů, o.s..


16. 12. 2011

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 16. 12. 2011.


1 742 743 744 745 746 1 803