Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.
Ministerstvo zdravotnictví informuje veřejnost o nebezpečných výrobcích.
Publikace Státní rostlinolékařské správy.
Požadavky na kvalitu, označování výrobků, vlastnosti kečupů.
Tato příručka obsahuje stručný přehled práv spotřebitele v souvislosti s nakupováním na internetu.
Tisková zpráva SZPI ze dne 20.12. 2011.
XXXVIII. Seminář o jakosti potravin proběhne 1. 3. 2012 v aule Mendelovy univerzity v Brně.
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 50. týdnu 2011: 12.12.–18.12. 2011 (v češtině).
List Potravinářské komory ČR.
Nová publikace České technologické platformy vydaná Sdružením českých spotřebitelů, o.s..
Nová publikace České technologické platformy vydaná Sdružením českých spotřebitelů, o.s..
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 16. 12. 2011.