Bezpečnost potravin
7. 6. 2012

Na univerzitě ve Varšavě byl zjišťován rozsah vzniku oxidačních produktů fytosterolů, které mohou vykazovat toxické účinky.


6. 6. 2012

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 5. 6. 2012.


6. 6. 2012

IV. studentská konference „Výživa, potraviny a zdraví 2012“ proběhne v Praze 21. 6. 2012.


6. 6. 2012

Internetový bulletin společnosti BIOTRIN.


6. 6. 2012

Vyhláška 182/2012 Sb. mění vyhlášku 333/1997 Sb. s účinností od 1. srpna 2012. Jednou ze změn je povinnost označovat při prodeji pečivo, které bylo rozmrazené nebo pečené ze zmrazeného polotovaru.


5. 6. 2012

Pozvánka na seminář, který se koná 14. 6. 2012 v Goethe-Institutu v Praze 1.


5. 6. 2012

Salmonela z tuňáka ohrozila stovky osob v USA


4. 6. 2012

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 22. týdnu 2012: 28.5.–3.6. 2012 (v češtině).


4. 6. 2012

Tisková zpráva ÚKZÚZ


4. 6. 2012

Nařízení 378/2012/EU a 379/2012/EU zamítá na základě stanovisek EFSA další zdravotní tvrzení spadající pod čl. 13 a 14 nařízení 1924/2006/ES.


4. 6. 2012

Změny ke kterým dochází během stárnutí vajec a jejich dopad na kvalitu, nutriční hodnota a jakost vajec.


1. 6. 2012

EFSA posoudil laktoferin z kravského mléka jako bezpečnou složku potravin.


1 709 710 711 712 713 1 803