Bezpečnost potravin
13. 5. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 13. 5. 2016.


13. 5. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 12. 5. 2016.


13. 5. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 13. 5. 2016.


12. 5. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 12. 5. 2016.


12. 5. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 11. 5. 2016.


11. 5. 2016

Cílem aplikace je zpřístupnit veřejnosti informace o činnosti EFSA.


11. 5. 2016

Vědecké stanovisko EFSA k bezpečnosti siřičitanů, používaných jako potravinářské přídatné látky.


9. 5. 2016

Úřad EFSA hodnotil zdravotní rizika látek vznikajících při úpravě rostlinných olejů za vysokých teplot.


9. 5. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 7. 5. 2016.


9. 5. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 9. 5. 2016.


6. 5. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 5. 5. 2016.


6. 5. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 5. 5. 2016.


1 513 514 515 516 517 1 800