Bezpečnost potravin
4. 8. 2017

Informace k probíhající kauze v některých zemích EU


4. 8. 2017

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


3. 8. 2017

Rady Hygienické stanice hlavního města Prahy pro správnou konzumaci melounů.


3. 8. 2017

Úřad EFSA předložil vědecké stanovisko k veřejné konzultaci, uzávěrka je 29. září 2017.


3. 8. 2017

Informace Fóra zdravé výživy z tiskové konference zaměřené na téma střevní mikrobiom.


2. 8. 2017

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 30. týdnu 2017: 24. 7. – 30. 7. 2017 (v češtině).


2. 8. 2017

Informace organizace Biotrin o vývoji banánů obohacených o provitamin A.


2. 8. 2017

Tisková zpráva SVS ze dne 2. 8. 2017.


2. 8. 2017

Rady SZÚ jak zmírnit účinky extrémního horka na naše zdraví.


1. 8. 2017

Informace a rady Hygienické stanice hlavního města Prahy pro bezpečné cestování


1. 8. 2017

Informace SZÚ o výskytu botulismu po konzumaci sušených nebo solených ryb.


1. 8. 2017

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 28. 7. 2017.


1 452 453 454 455 456 1 799