Bezpečnost potravin
26. 3. 2018

Rychlé hodnocení epidemie úřadem EFSA a ECDC


23. 3. 2018

Tisková zpráva SZPI ze dne 23. 3. 2018.


23. 3. 2018

Termín pro zaslání dat: 31. 8. 2018


23. 3. 2018

Tisková zpráva SVS ze dne 22. 3. 2018.


23. 3. 2018

Agentura ECHA spustila novou internetovou stránku, která má za cíl informovat spotřebitele o chemických látkách a směsích.


22. 3. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 11. týdnu 2018: 12. 3. – 18. 3. 2018 (v češtině).


22. 3. 2018

Informace portálu Gate2Biotech o výzkumu mutace, která vede ke snížení hladiny cholesterolu.


22. 3. 2018

Konference se bude konat 14. – 16. května 2018 ve Dvoře Královém nad Labem.


22. 3. 2018

Informace SZPI o povoleném použití rostliny Stevia reabaudiana pouze pro čaje, bylinné a ovocné nálevy obsahující nebo připravené z listů této rostliny.


21. 3. 2018

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


21. 3. 2018

Ochranné vzdálenosti jsou jedním z ochranných opatření, které mají za cíl snížit riziko a možné nežádoucí účinky přípravků na ochranu rostlin.


21. 3. 2018

Symposium se koná 10. dubna 2018 v Ústřední vojenské nemocnici v Praze 6.


1 414 415 416 417 418 1 799