Bezpečnost potravin
26. 2. 2019

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 25. 2. 2019


26. 2. 2019

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ o plánovaném projektu


26. 2. 2019

Tisková zpráva SVS ze dne 26. 2. 2019


25. 2. 2019

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami


25. 2. 2019

Tisková zpráva SVS ze dne 25. 2. 2019


25. 2. 2019

Motem akčního plánu je zachování účinné léčby infekčních onemocnění u lidí a zvířat.


25. 2. 2019

Informace organizace Biotrin


22. 2. 2019

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 7. týdnu 2019: 11. 2. – 17. 2. 2019 (v češtině).


22. 2. 2019

Workshop se uskuteční 28. 2. 2019, registrace je do 25. 2. 2019.


22. 2. 2019

Tisková zpráva SZPI ze dne 22. 2. 2019


22. 2. 2019

Odpovědi na často kladené dotazy


22. 2. 2019

Informace HSHMP ze dne 21. 2. 2019


1 356 357 358 359 360 1 798