Bezpečnost potravin
21. 5. 2019

Informace organizace BIOTRIN


21. 5. 2019

Seminář se koná 1. června 2019


21. 5. 2019

Tisková zpráva SZIF ze dne 21. 5. 2019


21. 5. 2019

Výrobek obsahoval z celkového podílu použitých surovin 54 či 56 % (dle sezony) surovin původem ze zahraničí.


20. 5. 2019

Kampaň EFSA, členských států EU a EK


20. 5. 2019

Zpráva za rok 2018


20. 5. 2019

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje 18. ročník soutěže


20. 5. 2019

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


17. 5. 2019

Webinář se koná 24. května 2019.


17. 5. 2019

Informace SVS ze dne 17. 5. 2019


17. 5. 2019

Veřejná schůze ČK GMO a seminář VV GMPK se budou konat 11. června 2019.


17. 5. 2019

JIVVPK byl zpracován v úzké spolupráci MZe, MZ, GŘC, SÚJB, ÚPV, SZPI, SVS, ÚKZÚZ, ČPI a ÚSKVBL.


1 340 341 342 343 344 1 798