Bezpečnost potravin
25. 5. 2020

Tento úmysl je součástí nově zveřejněné strategie EK „Farm to Fork“.


25. 5. 2020

Zemědělství a jeho logistické služby související s potravinami by měly být považovány za prioritu.


22. 5. 2020

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 20. týdnu 2020: 11. 5. – 17. 5. 2020 (v češtině).


22. 5. 2020

Termín pro zaslání připomínek: 1. července 2020


22. 5. 2020

K hygieně rukou předškolních dětí stačí dodržování důkladného mytí rukou (20 až 30 sekund) tekutým mýdlem a teplou vodou.


21. 5. 2020

Informační zpravodaj Ministerstva zemědělství


21. 5. 2020

Tisková zpráva SVS


20. 5. 2020

Informace Organizace pro výživu a zemědělství (FAO)


20. 5. 2020

Informace Hygienické stanice hlavního města Prahy


20. 5. 2020

Informace spotřebitelské organizace dTest


19. 5. 2020

Informace organizace BIOTRIN


19. 5. 2020

Tisková zpráva SZIF


1 278 279 280 281 282 1 797