Bezpečnost potravin
28. 5. 2020

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 21. týdnu 2020: 18. 5. – 24. 5. 2020 (v češtině).


28. 5. 2020

Tisková zpráva SVS


28. 5. 2020

Konference se bude konat 15. – 17. září v Teplicích.


27. 5. 2020

Zajištění potravinové bezpečnosti má být klíčovou prioritou státu.


27. 5. 2020

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


27. 5. 2020

Jedinci skotu, kteří jsou nositeli slick-genu, mají kratší a uhlazenější srst, což jim umožňuje efektivněji regulovat tělesnou teplotu.


26. 5. 2020

Tisková zpráva SZPI


26. 5. 2020

Zrušení školicích aktivit BTSF od 6. března do 31. srpna 2020


26. 5. 2020

Světový den bezpečnosti potravin se slaví dne 7. června.


26. 5. 2020

Upřesnění informací Ústředním kontrolním a zkušebním ústavem zemědělským


26. 5. 2020

Pro výrobu bioplastu se zužitkovávají rostlinné odpady běžné zemědělské produkce.


25. 5. 2020

ÚKZÚZ upozorňuje pěstitele na zvýšený nálet mšic.


1 277 278 279 280 281 1 797