Bezpečnost potravin
20. 1. 2021

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


19. 1. 2021

Publikace vznikla ve spolupráci Odboru bezpečnosti potravin MZe a nevládní neziskové organizace BIOTRIN, z.s.


19. 1. 2021

Tisková zpráva SZPI


19. 1. 2021

Informace organizace BIOTRIN


18. 1. 2021

EFSA posoudil bezpečnost moučných červů konzumovaných jako nová potravina.


18. 1. 2021

Přednáška z výroční konference SPV „Výživa ve 21. století“


18. 1. 2021

Výzkum vědců z Biologického centra AV


15. 1. 2021

Registrace k účasti je možná do 28. ledna, soutěžní výzva bude zveřejněna 19. února


15. 1. 2021

Tisková zpráva PK ČR


15. 1. 2021

Článek publikovaný v časopise Výživa a potraviny 6/2020


15. 1. 2021

Tisková zpráva spotřebitelské organizace dTest


15. 1. 2021

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 1. týdnu 2021: 4. 1. – 10. 1. 2021 (v češtině).


1 234 235 236 237 238 1 797