Bezpečnost potravin
22. 10. 2021

Pozvánka na webinář pořádaný PK ČR


20. 10. 2021

Online kulatý stůl na téma plýtvání potravinami a zdravého a udržitelného stravování se koná ve čtvrtek 21. října 2021.


20. 10. 2021

Diagnostickou metodu pro posouzení kvality hovězího masa vyvinuli vědci z Českého institutu výzkumu a pokročilých technologií ve spolupráci s kolegy ze Španělska a Brazílie.


20. 10. 2021

Informace Ministerstva zemědělství


19. 10. 2021

Symposium RAFA 2021 se koná virtuálně 3. – 4. listopadu 2021.


18. 10. 2021

Promítání filmu s následnou diskuzí se uskuteční ve čtvrtek 21. října 2021.


18. 10. 2021

Ministerstvo zemědělství požádalo EK o opravu jednotky (správně mg/kg) pro hodnoty ML kadmia.


18. 10. 2021

Výsledek kontroly Státní veterinární správy


15. 10. 2021

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 36. týdnu 2021: 6. 9. – 12. 9. 2021 (v češtině).


15. 10. 2021

Společné hodnocení úřadu EFSA a ECDC


15. 10. 2021

Tisková zpráva SVS


14. 10. 2021

Informace Státní veterinární správy


1 178 179 180 181 182 1 792