Bezpečnost potravin
3. 11. 2021

Workshop se bude konat 10. listopadu 2021 od 15:30 hodin.


3. 11. 2021

Tisková zpráva ÚKZÚZ


2. 11. 2021

Nový právní předpis účinný od 1. 1. 2022


2. 11. 2021

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 38. týdnu 2021: 20. 9. – 26. 9. 2021 (v češtině).


2. 11. 2021

Nová vodítka EFSA pro žadatele o schválení enzymů


1. 11. 2021

Přehled hlavních kontaminantů v potravinách, které jsou sledovány a diskutovány v EK, DG SANTE (Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin).


1. 11. 2021

Vědecké pozice – různé oblasti


1. 11. 2021

Informace organizace BIOTRIN


1. 11. 2021

Tisková zpráva SVS


27. 10. 2021

Výsledek kontroly SVS


27. 10. 2021

Tisková zpráva SVS


27. 10. 2021

Tisková zpráva SZPI


1 176 177 178 179 180 1 792