Bezpečnost potravin
4. 3. 2002

dehydrovaná proslazená klikva, barva, chuť, aroma, nutriční hodnota, oblasti využití


4. 3. 2002

pasterace ponořením do horké vody, horkým vzduchem, elektronovým paprskem, gamma-zářením, mikrovlnami, vliv pasterace na kvalitu bílku


2. 3. 2002

odborný seminář pořádaný na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně


2. 3. 2002

zdroje kontaminace potravin, opatření, hygienické zásady, SRN


24. 2. 2002

nejvhodnější odrůdy brambor pro výrobu chipsů, faktory ovlivňující křupavost, Polsko


20. 2. 2002

nová koncepce balení, migrace látek z obalu, emitor, legislativa, pekařské výrobky


15. 2. 2002

mléčný výrobek, účinky medu na jakost, mikroorganismy


8. 2. 2002

infekce Campylobacter jejuni, výroba elektrolyzované vody, porovnání s chlorovanou vodou


8. 2. 2002

mléčné výrobky, jakost, mikrobiologie, složení


7. 2. 2002

výskyt kojeneckého botulismu v USA a severských státech, analýza medu: biologicky test na myších, nově vyvinutý postup metodou PCR


6. 2. 2002

toxicita, karcinogenita, limit, nařízení v EU, monitoring potravin ve Velké Británii, opatření ke snížení


5. 2. 2002

toxická dávka solaninu, obsah solaninu v jednotlivých částech brambor, posklizňová manipulace s bramborami


1 1 770 1 771 1 772 1 773 1 774 1 786