vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů
výbor SCVPH, posouzení studií, rezidua hormonů v mase zvířat
internet, název: Co jíme, Grüne Woche
akrylamid, toxické a karcinogenní účinky, výskyt v potravinách, doporučení
zákon 146/2002, zřízení Státní zemědělské a potravinářské inspekce, doplnění v zákonu 110/1997 o potravinách
návody a formuláře pro QS- systém, seznam kontrolních pracovišť SRN
riziko z potravin, Nový Zéland, prosinec/leden 2002: nákaza z borůvek obchodní značky Waikato Blueberries
nařízení 2375/2002, limity uváděné v ekvivalentech toxicity, potraviny živočišného původu a rostlinné oleje
nařízení 2375/2002, limity uváděné v ekvivalentech toxicity, potraviny živočišného původu a rostlinné oleje
pšenice, fuzária, toxiny, pěstitelská opatření, fungicidy
dobrovolná certifikace, podmínka k poskytnutí finanční podpory, certifikační orgán CSQ-CERT, Institut pro testování a certifikaci, Bureau Veritas Quality International CS, CERT – ACO
struktura právního předpisu, potravinová kniha, kompetence kontrolních orgánů a osob