Bezpečnost potravin
9. 5. 2002

vliv zpracovatelských technik, mechanismus zvyšování alergenity, protilátky, strukturální a molekulárně biochemické změny proteinů


5. 5. 2002

výbor SCVPH, posouzení studií, rezidua hormonů v mase zvířat


1. 5. 2002

internet, název: Co jíme, Grüne Woche


30. 4. 2002

akrylamid, toxické a karcinogenní účinky, výskyt v potravinách, doporučení


29. 4. 2002

zákon 146/2002, zřízení Státní zemědělské a potravinářské inspekce, doplnění v zákonu 110/1997 o potravinách


26. 4. 2002

návody a formuláře pro QS- systém, seznam kontrolních pracovišť SRN


25. 4. 2002

riziko z potravin, Nový Zéland, prosinec/leden 2002: nákaza z borůvek obchodní značky Waikato Blueberries


24. 4. 2002

nařízení 2375/2002, limity uváděné v ekvivalentech toxicity, potraviny živočišného původu a rostlinné oleje


24. 4. 2002

nařízení 2375/2002, limity uváděné v ekvivalentech toxicity, potraviny živočišného původu a rostlinné oleje


24. 4. 2002

pšenice, fuzária, toxiny, pěstitelská opatření, fungicidy


18. 4. 2002

dobrovolná certifikace, podmínka k poskytnutí finanční podpory,  certifikační orgán CSQ-CERT, Institut pro testování a certifikaci, Bureau Veritas Quality International CS, CERT – ACO


15. 4. 2002

struktura právního předpisu, potravinová kniha, kompetence kontrolních orgánů a osob


1 1 769 1 770 1 771 1 772 1 773 1 788