Bezpečnost potravin
25. 3. 2002

Spolkový institut pro hodnocení rizik (BfR), Spolkový úřad pro zdravotní ochranu spotřebitele a nezávadnost potravin (BVL), spolupráce s novým Evropským potravinovým úřadem


24. 3. 2002

reálná možnost výskytu prionů ve svalech dalších druhů zvířat


23. 3. 2002

alimentární patogeny, liposomový biosenzor, protilátky, stanovení během 8 minut


23. 3. 2002

vyhlášky 357/2001 Sb. a 442/2001 Sb., označování, registry, přihlášení chovatelů do ústřední evidence


19. 3. 2002

rezidua, kontrola potravin


17. 3. 2002

argonová ochranná atmosféra, výsledky provedené britské studie


16. 3. 2002

konference v Moskvě o bezpečnosti potravin, ministři zemědělství z celého světa


15. 3. 2002

obecné principy a definice, zabezpečení nezávadnosti potravin v celém řetězci, zřízení EFSA, systém rychlého varování


14. 3. 2002

aromatické izokyanáty, lepidla pro laminované plastové folie, potenciální karcinogeny, migrace do potravin


12. 3. 2002

Německo, Salmonella Oranienburg, říjen–prosinec 2001


11. 3. 2002

nutriční hodnota, senzorická kvalita, bezpečnost, potřeba výzkumu


6. 3. 2002

pravidla k používání aditiv, pomocných látek a potravních doplňků, limity pro kontaminanty, čistota aditiv, zrušení vyhlášky 298/1997


1 1 769 1 770 1 771 1 772 1 773 1 786