očekávaná změna zákona o potravinách, ohlašování nebezpečí
rezidua pesticidů, chlorpyrifos, fenvalerát, kontaktní insekticidy, respirační problémy
zpochybňování výsledků, vlastní výzkum Svazu německých cukrovinkářů
fortifikace potravin, detoxikační a hypocholesterolemické vlastnosti, regulace hladiny hormonů, aplikace individuálně nebo ve formě multipreparátu
rod Arcobacter z čeledi Campylobacteraceae, souvislost s Campylobacter
víno, thioly, adsorpční schopnost kvasinek
dichloretan, hexan, aceton, potravinářská barviva, Japonsko
ochranotoxin A, červená vína, hygienický limit, HPLC
britský Úřad pro kontrolu léčiv, internetová stránka, přírodní bylinné léky, potenciálně nebezpečné interakce s klasickými léky, kontakt
pro výrobu bezpečných potravin je nutné monitorování zdraví zvířat, zatím nejvhodnější je měření koncentrace proteinů akutní fáze
metylcyklopropén, skladování, ovoce
vyhláška MZe č. 196/2002, úprava definic a způsobu stanovení kritických bodů