konzumace mléka s probiotickou kulturou, výsledky výzkumu
cestovatelský průjem, prevence, léčba
aktivity WHO, FAO/WHO, konzultace, semináře, zprávy, zaměření výzkumu
organická produkce drůbeže, výroba živočišných krmiv, zavedení limitu pro herbicid nitrofen v EU
organická produkce drůbeže, výroba živočišných krmiv, zavedení limitu pro herbicid nitrofen v EU
CLA, zdraví prospěšné účinky, speciální krmivo pro dojnice
parametry pro posouzení způsobu ošetření mléka a másla
potravinové doplňky, byliny, koření, stažení z prodeje, Úřad pro potravinové standardy
kantaxantin jako složka krmiva, výkrm lososovitých ryb, vybarvování masa ryb, riziko z konzumace ryb, riziko z výživových doplňků ke zhnědnutí kůže, ohrožená skupina populace
kantaxantin jako složka krmiva, výkrm lososovitých ryb, vybarvování masa ryb, riziko z konzumace ryb, riziko z výživových doplňků ke zhnědnutí kůže, ohrožená skupina populace
očekávaná změna zákona o potravinách, ohlašování nebezpečí
očekávaná změna zákona o potravinách, ohlašování nebezpečí