Bezpečnost potravin
21. 8. 2002

ministerstvo zdravotnictví, mytí rukou, zacházení s potravinami


21. 8. 2002

konzistentní zdroj vitaminu E, přítomny obě formy tokoferolu (alfa i gama), současný výzkum zaměřen na formu gama


21. 8. 2002

ministerstvo zdravotnictví, mytí rukou, zacházení s potravinami


21. 8. 2002

povodně 2002, pivovar Eggenberg


21. 8. 2002

likvidace potravin, podmínky uchování potravin v plechu, ošetření kuchyňského náčiní a nádobí


21. 8. 2002

povodeň 2002, ošetření chladničky, mrazničky, likvidace potravin, sanace


20. 8. 2002

různé typy fytoestrogenů, výskyt v potravinách, denní příjem, účinky na člověka


20. 8. 2002

zkušenosti z povodní v r. 1997, postup při asanaci studní, charakteristiky dezinfekčních prostředků


20. 8. 2002

pozor na zničené nebo poškozené potraviny vlivem vlhkosti


20. 8. 2002

doklady o způsobilosti výrobních a prodejních prostor zdarma, kontakty na příslušné inspektoráty ČZPI


20. 8. 2002

non-stop služby ČZPI včetně sobot a nedělí při posuzování potravin


20. 8. 2002

připravovaná norma ISO 22 000, povinnosti, základní dokumentace, vytváření integrovaného systému jakosti ISO 9001 + HACCP


1 1 762 1 763 1 764 1 765 1 766 1 788