ministerstvo zdravotnictví, mytí rukou, zacházení s potravinami
konzistentní zdroj vitaminu E, přítomny obě formy tokoferolu (alfa i gama), současný výzkum zaměřen na formu gama
ministerstvo zdravotnictví, mytí rukou, zacházení s potravinami
povodně 2002, pivovar Eggenberg
likvidace potravin, podmínky uchování potravin v plechu, ošetření kuchyňského náčiní a nádobí
povodeň 2002, ošetření chladničky, mrazničky, likvidace potravin, sanace
různé typy fytoestrogenů, výskyt v potravinách, denní příjem, účinky na člověka
zkušenosti z povodní v r. 1997, postup při asanaci studní, charakteristiky dezinfekčních prostředků
pozor na zničené nebo poškozené potraviny vlivem vlhkosti
doklady o způsobilosti výrobních a prodejních prostor zdarma, kontakty na příslušné inspektoráty ČZPI
non-stop služby ČZPI včetně sobot a nedělí při posuzování potravin
připravovaná norma ISO 22 000, povinnosti, základní dokumentace, vytváření integrovaného systému jakosti ISO 9001 + HACCP