Bezpečnost potravin
1. 2. 2022

Tisková zpráva Zelinářské unie Čech a Moravy


31. 1. 2022

Veřejná konzultace EFSA je otevřená do 16. 3. 2022.


31. 1. 2022

Tisková zpráva SZIF


31. 1. 2022

On-line, 25. února 2022


31. 1. 2022

Přednášku pro studenty SŠ pořádá NZM Praha ve spolupráci s ÚKZÚZ.


28. 1. 2022

Termín: 14. února 2022


28. 1. 2022

Doporučení Ministerstva životního prostředí


28. 1. 2022

Tisková zpráva SZPI


28. 1. 2022

Veřejná konzultace EFSA je otevřena do 16. 3. 2022.


28. 1. 2022

Informace francouzského úřadu ANSES


27. 1. 2022

Vědecká konference se bude konat v Dijonu ve dnech 2. – 3. června 2022


27. 1. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 3. týdnu 2022: 17. 1. – 23. 1. 2022 (v češtině).


1 160 161 162 163 164 1 792