Bezpečnost potravin
18. 2. 2004

Obyvatelé konzumující živočišné produkty z vlastních zdrojů. Zjištěné koncentrace dioxinů, polychlorovaných bifenylů či chlorovaných pesticidů jsou podle předběžně zveřejněného stanoviska hygieniků srovnatelné s výzkumy z jiných českých i evropských měst. Lidské zdraví. ŽP


18. 2. 2004

Obyvatelé konzumující živočišné produkty z vlastních zdrojů. Zjištěné koncentrace dioxinů, polychlorovaných bifenylů či chlorovaných pesticidů jsou podle předběžně zveřejněného stanoviska hygieniků srovnatelné s výzkumy z jiných českých i evropských měst. Lidské zdraví. ŽP


18. 2. 2004

Ještě účinnější kontrolyZpráva tiskového mluvčího Ing. J. Dubna


18. 2. 2004

Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů  při  výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK


18. 2. 2004

Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů  při  výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK


18. 2. 2004

Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů  při  výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK


18. 2. 2004

Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů  při  výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK


18. 2. 2004

Před vstupem se Slovenskem za dobřeZpráva tiskového mluvčího Ing. J. Dubna


17. 2. 2004

Public health risk assessment for human exposure to chemicals / Kofi Asante-Duah.- 1. vyd.Dodrecht : Kluwer academic publishers, 2002. – 352 s., ISBN 1-4020-0920-8 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90722/6


17. 2. 2004

Rozsáhlý program školení o základních zásadách bezpečnosti potravin pro 500 000 zaměstnanců irského potravinářského průmyslu zahájil 11. 2. 2004 Irský úřad pro potraviny (Food Safety Authority of Ireland -FSAI).


17. 2. 2004

Rozsáhlý program školení o základních zásadách bezpečnosti potravin pro 500 000 zaměstnanců irského potravinářského průmyslu zahájil 11. 2. 2004 Irský úřad pro potraviny (Food Safety Authority of Ireland -FSAI).


17. 2. 2004

Public health risk assessment for human exposure to chemicals / Kofi Asante-Duah.- 1. vyd.Dodrecht : Kluwer academic publishers, 2002. – 352 s., ISBN 1-4020-0920-8 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90722/6


1 1 590 1 591 1 592 1 593 1 594 1 790