Obyvatelé konzumující živočišné produkty z vlastních zdrojů. Zjištěné koncentrace dioxinů, polychlorovaných bifenylů či chlorovaných pesticidů jsou podle předběžně zveřejněného stanoviska hygieniků srovnatelné s výzkumy z jiných českých i evropských měst. Lidské zdraví. ŽP
Obyvatelé konzumující živočišné produkty z vlastních zdrojů. Zjištěné koncentrace dioxinů, polychlorovaných bifenylů či chlorovaných pesticidů jsou podle předběžně zveřejněného stanoviska hygieniků srovnatelné s výzkumy z jiných českých i evropských měst. Lidské zdraví. ŽP
Ještě účinnější kontrolyZpráva tiskového mluvčího Ing. J. Dubna
Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů při výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK
Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů při výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK
Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů při výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK
Analýza rizika je nový aktivní preventivní přístup k problematice bezpečnosti potravin a v současné době je považována za jeden ze základních principů při výrobě zdravotně nezávadných potravin.S cílem vybudovat informační síť pro analýzu rizik na úrovni EU byl zahájen projekt EU-RAIN – EUROPEAN UNION ANALYSIS INFORMATION NETWORK
Před vstupem se Slovenskem za dobřeZpráva tiskového mluvčího Ing. J. Dubna
Public health risk assessment for human exposure to chemicals / Kofi Asante-Duah.- 1. vyd.Dodrecht : Kluwer academic publishers, 2002. – 352 s., ISBN 1-4020-0920-8 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90722/6
Rozsáhlý program školení o základních zásadách bezpečnosti potravin pro 500 000 zaměstnanců irského potravinářského průmyslu zahájil 11. 2. 2004 Irský úřad pro potraviny (Food Safety Authority of Ireland -FSAI).
Rozsáhlý program školení o základních zásadách bezpečnosti potravin pro 500 000 zaměstnanců irského potravinářského průmyslu zahájil 11. 2. 2004 Irský úřad pro potraviny (Food Safety Authority of Ireland -FSAI).
Public health risk assessment for human exposure to chemicals / Kofi Asante-Duah.- 1. vyd.Dodrecht : Kluwer academic publishers, 2002. – 352 s., ISBN 1-4020-0920-8 Kniha je čtenářům Knihovny ÚZPI k dispozici pod signaturou D 90722/6