Bezpečnost potravin
18. 3. 2022

Zpráva Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


17. 3. 2022

Informace o výzkumu francouzského úřadu ANSES


17. 3. 2022

Informace organizace BIOTRIN


17. 3. 2022

Registrace účasti probíhá do 20. března 2022.


16. 3. 2022

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


16. 3. 2022

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství


16. 3. 2022

Žádosti o účast v programu je nutné podat nejpozději do 10. dubna 2022.


16. 3. 2022

Tisková zpráva SVS


15. 3. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 9. týdnu 2022: 28. 2. – 6. 3. 2022 (v češtině).


15. 3. 2022

Úřad EFSA rozšiřuje svůj jazykový režim přidáním 5 dalších oficiálních jazyků EU na své webové stránky.


15. 3. 2022

Termín pro přihlášení je 25. dubna 2022


14. 3. 2022

Štrbské Pleso, 18. – 20. 5. 2022


1 150 151 152 153 154 1 792