Bezpečnost potravin
6. 4. 2022

Článek publikovaný ve Zpravodaji pro školní a dietní stravování 2/2022


6. 4. 2022

Úřad EFSA a ECDC vydaly souhrnnou zprávu EU o antimikrobiální rezistenci zoonotických a indikátorových baktérií.


5. 4. 2022

OC/EFSA/NIF/2022/01. Termín pro přihlášení do tendru: 4. 5. 2022


5. 4. 2022

Kompletní zpráva referenční laboratoře za rok 2021


5. 4. 2022

Výsledek kontroly SVS


5. 4. 2022

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství


5. 4. 2022

Informace Ministerstva zdravotnictví


4. 4. 2022

Článek publikovaný v časopise Výživa a potraviny 2/2022


4. 4. 2022

Tisková zpráva SZPI


4. 4. 2022

Tisková zpráva SVS


1. 4. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 12. týdnu 2022: 21. 3. – 27. 3. 2022 (v češtině).


1. 4. 2022

Tisková zpráva Technologické agentury ČR


1 146 147 148 149 150 1 792