Bezpečnost potravin
11. 4. 2022

Informace portálu Gate2Biotech


11. 4. 2022

Informace Ministerstva zdravotnictví


8. 4. 2022

Přehled hlavních kontaminantů v potravinách, které jsou sledovány a diskutovány v EK, DG SANTE (Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin).


8. 4. 2022

Úřad EFSA vydal souhrnnou zprávu EU za rok 2020.


8. 4. 2022

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství


8. 4. 2022

Tisková zpráva ÚKZÚZ


8. 4. 2022

Úřad EFSA a ECDC vyšetřují nákazy baktérií Salmonella typhimurium, nahlášené v 9 zemích Evropy.


7. 4. 2022

Výsledky výzkumu Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU


7. 4. 2022

Informace SZPI


7. 4. 2022

Informace společnosti Ferrero Česká


6. 4. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 13. týdnu 2022: 28. 3. – 3. 4. 2022 (v češtině).


6. 4. 2022

Informace Ministerstva zemědělství


1 145 146 147 148 149 1 792