Bezpečnost potravin
29. 4. 2022

GM potraviny mohou přispět k udržitelným systémům zemědělství a k produkci potravin.


29. 4. 2022

Výsledky z 6letého výzkumného projektu byly představeny 1. dubna 2022 na semináři VÚRV.


29. 4. 2022

Výstupy projektu o plýtvání potravinami a vlivu informačních kampaní


28. 4. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 15. týdnu 2022: 11. 4. – 17. 4. 2022 (v češtině).


28. 4. 2022

Tisková zpráva Státní zemědělské a potravinářské inspekce


28. 4. 2022

Konference konaná v rámci FR PRES se uskuteční 13. 6. 2022 (hybridní formou)


28. 4. 2022

Výsledky studie byly publikovány v časopise „Journal of Food Protection“.


27. 4. 2022

Veřejná konzultace EFSA je otevřena do 19. 6. 2022


27. 4. 2022

Tisková zpráva SVS


27. 4. 2022

Konference se bude konat v budově Ministerstva průmyslu a obchodu


26. 4. 2022

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví


26. 4. 2022

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství a Ministerstva životního prostředí


1 141 142 143 144 145 1 791