Bezpečnost potravin
23. 1. 2009

Nová publikace Informačního centra bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství.


23. 1. 2009

Je k dispozici úplný text zprávy vypracované EFSA a ECDC.


23. 1. 2009

Je důležité mezi sladkostmi vybírat a sledovat, kolik jich děti snědí. Informace ze serveru iDNES.cz.


23. 1. 2009

Prvním držitelem ceny Fr. Odkolka se stali pekaři ze Znojma


23. 1. 2009

Ve Velké Británii probíhá vývoj biologického přípravku na bázi houby Beauveria bassiana proti skladištním škůdcům.


23. 1. 2009

Největší biofarma Berthold Franzsander v Německu je vyšetřována v souvislosti s podvodným zkrmováním konvenčních krmiv biokrůtám.


23. 1. 2009

 
Green marketing charakterizuje trendy.


23. 1. 2009

3. mezinárodní konference o udržitelnosti zemědělsko-potravinářského řetězce. Norwich (Velká Británie), 22.–24.4.2009.


22. 1. 2009

Iniciativa WHO zaměřená na výživu dětí.


22. 1. 2009

Přehled souvisejících legislativních dokumentů.


22. 1. 2009

Přehled ročních a víceletých programů eradikace, tlumení a sledování nákaz zvířat schválených Komisí.


22. 1. 2009

V Česku se bude prodávat první kefírové BIO mléko


1 1 050 1 051 1 052 1 053 1 054 1 805