IAH slouží jako referenční laboratoř EU a OIE pro katarální horečku ovcí (bluetongue).
Obsah probiotických bakterií v mléčných kysaných výrobcích
Ve dnech 1. – 3. dubna 2009 se v Campden (Vel. Brit.) koná konference a workshop Active and Intelligent Packaging.
Organizace Go Grains Health and Nutrition propaguje pomocí loga „denně nejméně 4 porce obilovin“ konzumaci základních obilných výrobků pro zachování zdraví.
Nařízení 13/2009/ES je prvním krokem k realizaci celoevropské podpory školních ovocných svačin.
List Českého svazu zpracovatelů masa
Části projevu týkající se bezpečnosti potravin a potravinářství.
List Českého svazu zpracovatelů masa
Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod
Internetová stránka Evropské komise k problematice “Bluetongue”.
Leták Evropské komise s novými pravidly dovozu masa a mléka do EU.
Nejoceňovanější vlastností guarany je její schopnost nabudit lidský organismus. Informace ze serveru iDNES.cz.