Bezpečnost potravin
28. 1. 2009

IAH slouží jako referenční laboratoř EU a OIE pro katarální horečku ovcí (bluetongue).


28. 1. 2009

Obsah probiotických bakterií v mléčných kysaných výrobcích


28. 1. 2009

Ve dnech 1. – 3. dubna 2009 se v Campden (Vel. Brit.) koná konference a workshop Active and Intelligent Packaging.


28. 1. 2009

Organizace Go Grains Health and Nutrition propaguje pomocí loga „denně nejméně 4 porce obilovin“ konzumaci základních obilných výrobků pro zachování zdraví.


28. 1. 2009

Nařízení 13/2009/ES je prvním krokem k realizaci celoevropské podpory školních ovocných svačin.


28. 1. 2009

List Českého svazu zpracovatelů masa


28. 1. 2009

Části projevu týkající se bezpečnosti potravin a potravinářství.


27. 1. 2009

List Českého svazu zpracovatelů masa


27. 1. 2009

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod


27. 1. 2009

Internetová stránka Evropské komise k problematice “Bluetongue”.


27. 1. 2009

Leták Evropské komise s novými pravidly dovozu masa a mléka do EU.


27. 1. 2009

Nejoceňovanější vlastností guarany je její schopnost nabudit lidský organismus. Informace ze serveru iDNES.cz.


1 1 047 1 048 1 049 1 050 1 051 1 804