Bezpečnost potravin
2. 2. 2009

Americký a kanadský výzkum zjistily další zdravotní výhody pigmentu rajčat – lykopenu.


2. 2. 2009

Izotonické vlastnosti a příjemná chuť vyvolávají zájem spotřebitelů. Problémem je rychlá oxidace a kvašení po otevření plodu kokosu.


1. 2. 2009

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


30. 1. 2009

Informace ze serverů iDNES.cz a Bezpecnostpotravin.cz.


30. 1. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 29.1.2009.


30. 1. 2009

Šunka pro děti obsahuje minimální obsah přídatných látek.


30. 1. 2009

S jakými druhy nedůvěry či neopodstatněných výtek ke kojenecké výživě se dnes setkáváme.


30. 1. 2009

V dvouletých pokusech v Belgii byly porovnávány účinky hnojení kukuřice a póru digestátem s účinky aplikace minerálních hnojiv.


30. 1. 2009

V boji proti parazitickým červům v chovu prasat je nutné minimalizovat ekonomické škody pomocí strategického managementu dehelmintizace.


30. 1. 2009

Britští vědci modifikovali rajčata geny z okrasné rostliny hledíku, aby vyvolali vyšší produkci antokyanů – přirozeně se vyskytujících rostlinných pigmentů, které mají značné zdravotní výhody.


30. 1. 2009

Člověk se může infikovat nebezpečnými salmonelami také kontaktem s kočkami, které tyto zárodky přenášejí z divokých ptáků.


30. 1. 2009

Pokud jsou prasata napadená hlísty, jsou snadněji atakována i salmonelami.


1 1 045 1 046 1 047 1 048 1 049 1 804