Bezpečnost potravin
20. 2. 2009

Uskuteční se v Praze ve dnech 24.–25. června 2009.


20. 2. 2009

Uskuteční se v Praze ve dnech 21.–22. dubna 2009.


20. 2. 2009

Uskuteční se v Praze ve dnech 30.–31. března 2009.


20. 2. 2009

Kontrola FVO se zaměřovala na rybí produkty a produkty akvakultury určené pro export do EU.


20. 2. 2009

Do 18.3.2009 se lze vyjádřit ke stanovisku EFSA k prodloužení autorizace GM kukuřice rezistentní vůči hmyzu.


20. 2. 2009

Obchodní název doplňků stravy občas nerespektuje ani názvosloví, ani tradici, ale ani původ.


20. 2. 2009

EP požaduje legislativní limit pro trans-tuky. Producenti mléčných a masných výrobků nechtějí zahrnovat přirozené trans-tuky do limitu, naopak producenti ztužených tuků požadují zahrnutí celkového obsaženého množství trans-tuků.


20. 2. 2009

PRO-BIO LIGA zahajuje 3. ročník spotřebitelského hlasování o ČESKÉ BIO – nejoblíbenější biopotravinu vyrobenou z českých surovin.


19. 2. 2009

Jaký je účel podávání doplňků stravy s obsahem biologicky účinných látek.


19. 2. 2009

Symposium se uskuteční ve Francii (Quimper) ve dnech 15.–17.6.2009.


19. 2. 2009

Postup výroby celozrnného kváskového chleba v domácnosti.


19. 2. 2009

Informace MZe k výskytu rtuti v rybách. Doporučení pro spotřebitele.


1 1 033 1 034 1 035 1 036 1 037 1 804