Bezpečnost potravin
27. 4. 2009

V Mexiku vypukla nákaza virem prasečí chřipky u lidí, která si již vyžádala 86 obětí, u dalších 800 lidí bylo toto onemocnění také diagnostikováno.  


27. 4. 2009

Podle italských výzkumníků se může obsah antioxidantů v olivovém oleji za šest měsíců snížit až o 40 %.


27. 4. 2009

Podle ZMP trh s biopotravinami loni vzrostl přibližně o deset procent.


24. 4. 2009

GM krmiva jsou ta, která obsahují nebo sestávají z celých, tj. životaschopných semen.


24. 4. 2009

Výběr odpovědí na otázky publikované v dokumentu WHO, které mají vztah k hodnocení bezpečnosti GM potravin.


24. 4. 2009

Informace amerického Střediska pro dohled nad nemocemi (CDC).


24. 4. 2009

Prezentace, které zazněly na konferenci organizované MZe, EFSA a VŠCHT v Praze ve dnech 21.–22.4.2009.


24. 4. 2009

Jetel podzemní je podsevová plodina budoucnosti, zvláště pro sušší stanoviště a ekologické zemědělství.


24. 4. 2009

Evropská komise povolila dovoz geneticky modifikované řepky T45.


24. 4. 2009

Kurzy pořádané Školícím a konzultačním střediskem MZe pro zavádění HACCP a další vzdělávací akce Ústavu konzervace potravin a technologie masa (VŠCHT).


24. 4. 2009

Novinky na portálu APIC-AK (13.–20.4.2009).


23. 4. 2009

Z trhu se stahuje po dvou šaržích čokolády Studentská pečeť hořká 200 g a Studentská pečeť mléčná 200 g.


1 999 1 000 1 001 1 002 1 003 1 804