Bezpečnost potravin
25. 5. 2009

Správné značení balených zmrzlin a mražených krémů, požadavky na jakost, složení a skladování.


25. 5. 2009

Tisková zpráva MŽP ze dne 21.5. 2009


25. 5. 2009

Nový kmen 13 A2 snáze přežívá zimu a může vyvolávat infekci již při nižších teplotách.


25. 5. 2009

Britská společnost Norman Collett si od nového přípravku InCa slibuje zvýšený příjem vápníku, který by mohl významně omezit problémy s jejich skladováním.


25. 5. 2009

Christian Griot, ředitel Ústavu virových onemocnění a imunoprofylaxe v Mittelhäusern, poskytl rozhovor časopisu VSAO, ve kterém se zabýval problematikou zoonóz.   


25. 5. 2009

Neuspokojivé podmínky v komerčních chovech králíků jsou důvodem snahy spolkové rady prosadit změnu legislativní úpravy nejlépe na celoevropské úrovni.  


25. 5. 2009

Projekt zařazený do 7. rámcového programu má řešit v období 2008 – 2011 vývoj fólie a obalů na bázi syrovátky.


22. 5. 2009

Irská společnost uvedla na trh balené brambory se zvýšeným obsahem silného antioxidantu – stopového prvku selenu.


22. 5. 2009

Akce se uskuteční ve dnech 22.–31. května 2009 v Praze: Výstaviště PVA Letňany.


22. 5. 2009

Tisková zpráva MZe ČR ze dne 22.5.2009.


22. 5. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 22.5.2009.


22. 5. 2009

Stanovení definice případu “Nový virus chřipky A(H1N1)” pro hlášení přenosných nemocí do sítě Společenství.


1 987 988 989 990 991 1 804