Bezpečnost potravin
12. 6. 2009

Tisková zpráva MZ ČR ze dne 11.6. 2009


12. 6. 2009

Konference proběhne 18. a 19.6. 2009 v Poděbradech.


12. 6. 2009

Rostlina jedovatá i pro člověka se rychle šíří.


12. 6. 2009

Kanadský doplněk stravy Hydroxycut je stahován z trhu pro podezření, že způsobil u několika pacientů poškození jater.


12. 6. 2009

Odkazy na internetové stránky zabývající se výzkumem v oblasti ekologickém zemědělství a biopotravin.


11. 6. 2009

V období 2009–2010 se uskuteční 5 workshopů k problematice mikrobiologických kritérií a nemocí z potravin.


11. 6. 2009

Od března 2009 vychází e-zpravodaj ke školicímu programu “Better Training for Safer Food”.


11. 6. 2009

SVS ČR nepropustila do tržní sítě závadné produkty. Tisková zpráva SVS ČR ze dne 10.6.2009.


11. 6. 2009

V období 2009–2010 se uskuteční 10 workshopů (Brusel, Varšava, Madrid). První workshop: Brusel, květen 2009.


11. 6. 2009

Termoplastický elastomer Provalin je granulát, který splňuje migrační limity, ale vyžaduje jinou technologii použití než vstřikované tekuté hmoty.


11. 6. 2009

U původce hnědé skvrnitosti bramborových listů Alternaria solani je v některých oblastech pěstování brambor v Kanadě stále častěji zaznamenáván vývoj rezistence vůči účinným látkám ze skupiny strobilurinů.


11. 6. 2009

Od března 2009 platí v USA povinné označování původu u řady jednodruhových potravin.


1 976 977 978 979 980 1 804