Bezpečnost potravin
15. 9. 2009

Nová metoda, která rozlišuje mezi mrtvými a živými buňkami E. coli.


15. 9. 2009

Leták Evropské komise, který informuje o fungování RASFF v praxi.


15. 9. 2009

Šance na pěstování geneticky modifikovaných brambor rezistentních vůči plísni bramborové ve Velké Británii jsou mizivé.


14. 9. 2009

Francie je první země EU, která povolila na dva roky používat sladidlo na bázi rebaudiosidu A v potravinách a nápojích.


14. 9. 2009

Pro zvýšený výskyt Listeria monocytogenes byl stažen z trhu výrobek firmy Procházka.


11. 9. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 10.9.2009.


11. 9. 2009

Uskuteční se v Amsterodamu ve dnech 19.–20.11.2009.


11. 9. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 11.9. 2009.


11. 9. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 11.9. 2009.


11. 9. 2009

Podle studie DEFRA by import potravin z Brazílie a Nového Zélandu mohl mít menší dopad na životní prostředí než potraviny produkované ve Velké Británii.


11. 9. 2009

Na základě stanoviska EFSA bude vydán aktualizovaný seznam přípustných forem vitaminů a minerálních látek – příloha 2 směrnice 2002/46.


10. 9. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 10.9.2009.


1 944 945 946 947 948 1 804