Bezpečnost potravin
22. 4. 2010

Jsou uvedeny organizace působící aktivně v zemědělsko-potravinářské sféře a veřejném stravování.


22. 4. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21.4.2010.


22. 4. 2010

Tisková zpráva MZe ze dne 21.4.2010.


22. 4. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 21.4.2010.


21. 4. 2010

Tisková zpráva MZe ze dne 20.4.2010.


21. 4. 2010

Přehled nejlepších regionálních potravin oceněných v roce 2009, případně v předcházejících ročnících.


21. 4. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20.4.2010.


21. 4. 2010

Směrnice EFSA pro látky používané k odstraňování mikrobiální kontaminace z povrchu potravin živočišného původu.


21. 4. 2010

Produkty firmy Frutarom jsou popsány z hlediska vlivu na snížení příjmu potravin, snížení absorpce živin a urychlení metabolismu tuků.


21. 4. 2010

Návrh na uvádění varovného značení některých suplementů z hlediska rizika pro zdraví, zvláště v souvislosti s užíváním léků, s těhotenstvím a kojením.


20. 4. 2010

Novým trendem jsou tzv. „relaxační“ tyčinky.


20. 4. 2010

Studium složek mateřského mléka, které mohou ovlivnit vývoj, chování a zdravotní stav dětí.


1 876 877 878 879 880 1 804