Bezpečnost potravin
28. 6. 2010

Směrnice EFSA pro posuzování rizika z aromat použitých “v” nebo “na” potravinách.


28. 6. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 25. týdnu 2010: 21.–27.6.2010 (v češtině).


25. 6. 2010

Evropská komise schválila dva české programy na propagaci mléka a medu.


25. 6. 2010

Výroční zasedání se uskuteční v Dublinu (Irsko) ve dnech 10.–12.11.2010.


24. 6. 2010

Prezentace z workshopu, který se konal 14.–15.4.2010 v JRC–IHCP. Zpráva OECD.


24. 6. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 23.6.2010.


24. 6. 2010

6.6.2010 byla podepsána dohoda mezi představiteli Číny a EU o spolupráci v oblasti posuzování bezpečnosti nanotechnologie.


24. 6. 2010

Příručky vypracované evropskými federacemi: FEFAC, FAMI-QS a FEDIAF. Příručky v ČR.


23. 6. 2010

Za spolupráce institucí 11 evropských zemí byla zmapována spotřeba 40 potravinářských barviv.


23. 6. 2010

4. mezinárodní konference k údržnosti potravin. Zaragoza (Španělsko), 23.–25.6.2010.


23. 6. 2010

Průběžně aktualizovaný přehled.


23. 6. 2010

Mezinárodní konference o inovacích v oblasti potravinářství. Valencie (Španělsko), 25.–29.10.2010.


1 857 858 859 860 861 1 803