Bezpečnost potravin
12. 6. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 6. 2013.


12. 6. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 11. 6. 2013.


11. 6. 2013

Podle stanoviska panelu BIOHAZ je maso mechanicky separované z kostí vysokotlakou technologií náchylnější k následnému množení bakterií než maso mleté nebo separované při nízkém tlaku.


10. 6. 2013

Výzkum naznačuje, že grilováním, prudkým opékáním a fritováním potravin může u člověka docházet k akumulaci tukových buněk s následkem vzniku různých onemocnění.


10. 6. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 9. 6. 2013.


10. 6. 2013

Informace SZPI ze dne 9. 6. 2013.


10. 6. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 23. týdnu 2013: 3.6.–9.6. 2013 (v češtině).


10. 6. 2013

Prováděcí nařízení 458/2013/EU opravuje nařízení 589/2008/ES s prováděcími pravidly k nařízení 1234/2007/ES, pokud jde o obchodní normy pro vejce.


7. 6. 2013

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.


7. 6. 2013

Aktualizované informace Ministerstva zdravotnictví a SZÚ ze dne 4. 6. 2013.


7. 6. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 7. 6. 2013.


7. 6. 2013

Úřad ANSES hodnotil zdravotní rizika spojená s dodržováním diet na hubnutí.


1 646 647 648 649 650 1 802