Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 6. 2013.
Tisková zpráva SZPI ze dne 11. 6. 2013.
Podle stanoviska panelu BIOHAZ je maso mechanicky separované z kostí vysokotlakou technologií náchylnější k následnému množení bakterií než maso mleté nebo separované při nízkém tlaku.
Výzkum naznačuje, že grilováním, prudkým opékáním a fritováním potravin může u člověka docházet k akumulaci tukových buněk s následkem vzniku různých onemocnění.
Tisková zpráva SZPI ze dne 9. 6. 2013.
Informace SZPI ze dne 9. 6. 2013.
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 23. týdnu 2013: 3.6.–9.6. 2013 (v češtině).
Prováděcí nařízení 458/2013/EU opravuje nařízení 589/2008/ES s prováděcími pravidly k nařízení 1234/2007/ES, pokud jde o obchodní normy pro vejce.
Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.
Aktualizované informace Ministerstva zdravotnictví a SZÚ ze dne 4. 6. 2013.
Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 7. 6. 2013.
Úřad ANSES hodnotil zdravotní rizika spojená s dodržováním diet na hubnutí.