Bezpečnost potravin
8. 7. 2013

Německý spolkový úřad pro hodnocení rizik vydal stanovisko k možné spojitosti mezi konzumací mléka a mléčných výrobků a vývojem diabetu 2. typu.


4. 7. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 3. 7. 2013.


4. 7. 2013

Výběr názvů předpisů z Úředního věstníku EU.


4. 7. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 4. 7. 2013


4. 7. 2013

Podle analýzy prováděné ve Velké Británii se v nejvyšších koncentracích v potravinách vyskytuje diisononyl-ftalát (DiNP), nejčastější je výskyt di-(2-etylhexyl)-ftalátu (DEHP).


4. 7. 2013

Internetový bulletin společnosti BIOTRIN.


3. 7. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 2. 7. 2013.


3. 7. 2013

Informace SZÚ, Centra epidemiologie a mikrobiologie k výskytu střevní infekce dospělým stádiem tasemnice.


3. 7. 2013

Hotové polévky jsou celkově zanedbatelným zdrojem soli. Přesto, že na krevní tlak 70 % zdravé populace nemá příjem soli vliv, došlo v nich v Evropě od r. 2003 ke snížení obsahu soli o 15 %.


3. 7. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 2. 7. 2013.


3. 7. 2013

Tisková zpráva MZe ze dne 2. 7. 2013.


2. 7. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 26. týdnu 2013: 24.6.–30.6. 2013 (v češtině).


1 642 643 644 645 646 1 802