Bezpečnost potravin
15. 7. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 7. 2013.


13. 7. 2013

Tisková zpráva SZPI ze dne 12. 7. 2013.


13. 7. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 7. 2013.


12. 7. 2013

Vyhláška 191/2013 Sb. mění vyhlášku 128/2009 Sb., o přizpůsobení veterinárních a hygienických požadavků pro některé potravinářské podniky, pokud jde o dodávky masa volně žijící zvěře.


12. 7. 2013

Toto antibiotikum zakázané jako léčivo pro zvířata k výrobě potravin je zřejmě produkováno v půdě bakteriemi Streptomyces venezuela, a následně se může vyskytnout v některých potravinách a krmivech.


12. 7. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 11.07. 2013.


11. 7. 2013

Nařízení 509/2013/EU a 510/2013/EU mění přílohy nařízení 1333/2008/ES, pokud jde o určitá aditiva v některých alkoholických nápojích a určité látky k značení některých druhů ovoce.


11. 7. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 10. 7. 2013.


11. 7. 2013

SZPI při kontrole zjistila překročení nejvyššího přípustného množství barviva ponceau 4R v lízátku „Z lásky“.


11. 7. 2013

SZPI při svých kontrolách zjistila překročení maximálního limitu pro obsah aflatoxinů a pro aflatoxin B1 v rýži Natural a v rýži Basmati natural.


11. 7. 2013

SZPI při kontrole zjistila obsah arašídů v sušence, která ve složení na obale výrobku neměla arašídy uvedeny.


11. 7. 2013

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 11. 7. 2013.


1 640 641 642 643 644 1 802