Bezpečnost potravin
29. 4. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 28. 4. 2014.


28. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 4. 2014.


28. 4. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 17. týdnu 2014: 21. 4. – 27. 4. 2014 (v češtině).


28. 4. 2014

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství (dále ICBP) nabízí zdarma zajištění přednášek na téma prevence onemocnění z potravin a bezpečnost potravin.


25. 4. 2014

SZPI při kontrole koření „Majoránka“ zjistila několikanásobné překročení maximálního limitu pro obsah reziduí pesticidů chlorpyrifos a dimethoate.


25. 4. 2014

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.


25. 4. 2014

Časopis dTest testoval 14 plnotučných a 3 speciální hořčice.


24. 4. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 24. 4. 2014.


23. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 23. 4. 2014.


23. 4. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 16. týdnu 2014: 14. 4. – 20. 4. 2014 (v češtině).


23. 4. 2014

Informace Společnosti pro výživu


18. 4. 2014

Informační centrum bezpečnosti potravin se zúčastnilo dne 7. 4. 2014 Světového dne zdraví v Třebíči.


1 605 606 607 608 609 1 800