Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 28. 4. 2014.
Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 4. 2014.
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 17. týdnu 2014: 21. 4. – 27. 4. 2014 (v češtině).
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství (dále ICBP) nabízí zdarma zajištění přednášek na téma prevence onemocnění z potravin a bezpečnost potravin.
SZPI při kontrole koření „Majoránka“ zjistila několikanásobné překročení maximálního limitu pro obsah reziduí pesticidů chlorpyrifos a dimethoate.
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.
Časopis dTest testoval 14 plnotučných a 3 speciální hořčice.
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 24. 4. 2014.
Tisková zpráva SZPI ze dne 23. 4. 2014.
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 16. týdnu 2014: 14. 4. – 20. 4. 2014 (v češtině).
Informace Společnosti pro výživu
Informační centrum bezpečnosti potravin se zúčastnilo dne 7. 4. 2014 Světového dne zdraví v Třebíči.