Představitelé Evropské unie se dohodli na nových pravidlech zpracování dovážené vepřové krve určené pro použití v krmivech.
Sněmovna propustila do závěrečného čtení novelu potravinářského zákona.
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 5. 2014.
Tisková zpráva SZPI ze dne 7. 5. 2014.
Překyselení organismu je jednou z nejnebezpečnějších civilizačních poruch, způsobené nesprávným životním stylem a nevhodnou stravou.
Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.
Tisková zpráva SZPI ze dne 5. 5. 2014.
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 18. týdnu 2014: 28. 4. – 4. 5. 2014 (v češtině).
Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 30. 4. 2014.
Tisková zpráva SVS ČR ze dne 29. 4. 2014.
Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 28. 4. 2014.
Tisková zpráva SZPI ze dne 28. 4. 2014.