Bezpečnost potravin
12. 5. 2014

Představitelé Evropské unie se dohodli na nových pravidlech zpracování dovážené vepřové krve určené pro použití v krmivech.


12. 5. 2014

Sněmovna propustila do závěrečného čtení novelu potravinářského zákona.


12. 5. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 12. 5. 2014.


9. 5. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 7. 5. 2014.


9. 5. 2014

Překyselení organismu je jednou z nejnebezpečnějších civilizačních poruch, způsobené nesprávným životním stylem a nevhodnou stravou.


7. 5. 2014

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


6. 5. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 5. 5. 2014.


5. 5. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 18. týdnu 2014: 28. 4. – 4. 5. 2014 (v češtině).


5. 5. 2014

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 30. 4. 2014.


30. 4. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 29. 4. 2014.


29. 4. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 28. 4. 2014.


29. 4. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 28. 4. 2014.


1 604 605 606 607 608 1 800