Bezpečnost potravin
24. 7. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 23. 7. 2014.


24. 7. 2014

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 22. 7. 2014.


24. 7. 2014

Informace SZPI o nebezpečném výrobku Vlašské ořechy


24. 7. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 22. 7. 2014.


24. 7. 2014

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 22. 7. 2014.


22. 7. 2014

Víceletý plán mezinárodní vědecké spolupráce 2014 – 2016


22. 7. 2014

Úřad představil nový vzhled svého webu


22. 7. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 21. 7. 2014.


22. 7. 2014

EFSA stanovil nový akceptovatelný denní příjem (ADI) pro potravinářské barvivo žluť SY ve výši 4 mg/kg tělesné hmotnosti/den.


21. 7. 2014

Základem prevence osteoporózy je dostatečný přívod vápníku, vitaminu D a zajištění pohybové aktivity zátěžového charakteru.


21. 7. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 29. týdnu 2014: 14. 7. – 20. 7. 2014 (v češtině).


17. 7. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 17. 7. 2014.


1 594 595 596 597 598 1 800