Bezpečnost potravin
14. 7. 2015

Výběrová řízení v červenci a srpnu 2015


14. 7. 2015

Termín pro podání nabídek: 14. září 2015


14. 7. 2015

Video „Mléko“ je prvním videem z připravované série „Víš, co jíš?“, která má spotřebitelům přiblížit výrobu základních potravin.


10. 7. 2015

Úřad EFSA hodnotil faktory podílející se na tvorbě histaminu v balených rybích výrobcích při skladování v maloobchodě.


10. 7. 2015

Registr oznámených potravin Ministerstva zdravotnictví je k dispozici od 1. července 2015


9. 7. 2015

V rámci tříletého projektu EuroDISH se mapovaly a definovaly infrastruktury ve čtyřech oblastech výzkumu spojených se stravou, výživou a zdravím.


9. 7. 2015

Tisková zpráva SZPI ze dne 8. 7. 2015.


7. 7. 2015

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 3. 7. 2015.


7. 7. 2015

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 3. 7. 2015.


7. 7. 2015

Informace Ministerstva zemědělství ze dne 7. 7. 2015.


7. 7. 2015

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 27. týdnu 2015: 29. 6. – 5. 7. 2015 (v češtině).


3. 7. 2015

Informace ÚKZÚZ k problematice mykotoxinů, jejich výskytu a kontrole.


1 549 550 551 552 553 1 800