Bezpečnost potravin
15. 2. 2016

SZÚ pořádá dne 4. března 2016 konferenci u příležitosti Dne jódu a 20 let MKJD.


15. 2. 2016

Státní zdravotní ústav vyhlašuje výtvarnou soutěž pro děti Moje zdravá svačinka.


15. 2. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 15. 2. 2016.


15. 2. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 6. týdnu 2016: 8. 2. – 14. 2. 2016 (v češtině).


15. 2. 2016

Informace SZÚ o palmovém oleji a jeho vlivu na zdraví.


15. 2. 2016

Informace Státního zemědělského intervenčního fondu ze dne 12. 2. 2016.


12. 2. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 5. týdnu 2016: 1. 2. – 7. 2. 2016 (v češtině).


11. 2. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 11. 2. 2016.


11. 2. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 11. 2. 2016.


10. 2. 2016

Odborný seminář se bude konat 8. a 9. března 2016 v Dolních Dunajovicích.


8. 2. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 4. týdnu 2016: 25. 1. – 31. 1. 2016 (v češtině).


8. 2. 2016

Cukr bývá přidáván i do jiných potravin, než jsou cukrovinky. Jak přidaný cukr ve složení odhalit?


1 524 525 526 527 528 1 800