Bezpečnost potravin
29. 2. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 29. 2. 2016.


26. 2. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 26. 2. 2016.


26. 2. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 26. 2. 2016.


25. 2. 2016

Informace Státního zdravotního ústavu k expozici etylkarbamátu u spotřebitelů alkoholu v ČR.


25. 2. 2016

Informace organizace BIOTRIN ze dne 24. 2. 2016.


25. 2. 2016

Seminář „Kvalita potravin a spotřebitel“ se uskuteční 29. února 2016 v Ústřední Městské knihovně na Mariánském náměstí v Praze.


25. 2. 2016

XI. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika proběhne v Kongresovém centru Ústřední vojenské nemocnice, Praha 6, dne 12. dubna 2016.


25. 2. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 2. 2016.


24. 2. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zdravotnictví ze dne 24. 2. 2016.


24. 2. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 24. 2. 2016.


23. 2. 2016

EFSA a ECDC vydaly zprávu za rok 2014 o antimikrobiální rezistenci zoonotických bakterií v EU.


23. 2. 2016

Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin se bude konat 23. – 25. května 2016 ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem.


1 522 523 524 525 526 1 800